Referenties

The Feedfactory

The Feed Factory is een handige tool waarmee je evenementen aangeleverd door podia, speellocaties en festivals in jouw stad, streek of regio kunt (laten) invoeren, bewerken en publiceren naar jouw website en naar andere websites, apps, chatbots, TV-schermen en andere publicaties. Ideaal voor VVV’s, DMO’s, bibliotheken, gemeenten, toeristische informatiepunten, streek- en citymarketing organisaties.

VVV Nederland

Voor VVV Nederland ontwikkelden we slimme koppeling om handwerk te automatiseren, we ontwikkelden oa koppelingen met de NDTRC, en publicatie platforms voor evenementen.

Amsterdam Marketing

Lead Today / “De Buik Van Rotterdam & Amsterdam”

Publicatie platform voor de “de buik van” labels van Lead Today, een bloed snel CMS voor culinaire informatie in de omgeving van Amsterdam & Rotterdam: https://debuik.nl

Dutchview

Dutchview ondersteunen we in hun transitie naar een global IT company, we helpen hun producten te schalen naar duizenden gebruikers over de gehele wereld.

Digitaalopleveren.nl

Voor P&S ontwikkelden we koppelingen met ED Controls.com, samen brengen we tools om maatwerk rapportages mogelijk te maken voor ED Controls, maar ook ondersteunen we klanten met tools voor de kwaliteitsborging in de bouw.

Rotterdam Festivals

Waterschap Vallei & Veluwe

SPELLENLABS

© 2021 IT HELDEN

Thema door Anders Norén